Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen.

Hoe lang duurt het om mijn auto te transporteren binnen Nederland?

De transportduur varieert afhankelijk van de afstand en de specifieke route. Gemiddeld duurt een autotransport binnen Nederland 3 tot 7 werkdagen.

Wat kost het om mijn auto te laten transporteren?

De kosten voor autotransport hangen af van verschillende factoren, zoals de afstand, het type voertuig en de gekozen transportmethode (open, gesloten transport of spoed). Voor een exacte prijsopgave is het het beste om een offerte aan te vragen of ons te appen op 085 004 1192.

Kan ik mijn auto laten transporteren als deze niet meer rijdt?

Ja, wij kunnen ook niet-rijdende voertuigen transporteren. Informeer ons van tevoren over de staat van het voertuig, zodat we de juiste apparatuur kunnen meenemen om uw auto veilig te laden en te vervoeren.

Wat moet ik doen als ik de ophaal- of afleverdatum wil wijzigen?

Als u de ophaal- of afleverdatum wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen, maar dit is afhankelijk van onze beschikbaarheid en planningen.

Kan ik ook 4 auto's tegelijkertijd laten transporteren?

Ja zeker, het is mogelijk om meerdere auto’s tegelijkertijd te laten transporteren. Neem contact op met een van onze collega’s om de details en mogelijkheden te bespreken.

Is het mogelijk om spoedtransport te krijgen?

Ja zeker, wij bieden ook spoedtransport aan. Bel direct met 085 004 1192 om dit te regelen. Let op: hier zijn vaak extra kosten aan verbonden vanwege de urgentie van de dienst.

Is transport binnen Europa ook mogelijk?

Ja, wij bieden ook autotransportdiensten aan binnen Europa. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een offerte aan te vragen voor internationaal transport.

Waar kan ik een berekening maken voor het transport binnen Europa?

U kunt een berekening maken voor het transport binnen Europa door onze online offerte-tool te gebruiken op onze website. Vul de benodigde details in zoals het vertrek- en bestemmingsadres, het type voertuig en de gewenste transportdatum. Voor specifieke vragen kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice.